Trane Technologies, COP28'de iklim eylemlerinin hızlandırılması ve şeffaflığın artırılması çağrısında bulundu

SWORDS, İrlanda - 30 Kasım 2023 - Küresel bir iklim yenilikçisi olan Trane Technologies (NYSE:TT), 30 Kasım - 12 Aralık tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek COP28'de yeni ve mevcut çözümlerin geniş ölçekte benimsenmesi, hızlandırılmış iklim politikası ve şeffaf emisyon raporlaması için kritik ihtiyacın altını çizecek. Küresel ısınmayı 1,5°C ile sınırlama penceresi daralmaya devam ederken, Trane Technologies, Cinsiyet Eşitliği (SDG5), Uygun Fiyatlı Temiz Enerji (SDG7) ve İklim Eylemi (SDG13) dahil olmak üzere Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda daha cesur hesap verebilirliği kararlılıkla teşvik etmektedir.

Trane Technologies Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Scott Tew,"Karbonsuzlaştırmayı hızlandırmak sadece inovasyonu değil, aynı zamanda engelleri kaldıran ve geniş ölçekte benimsemeyi destekleyen politikaları savunmayı da gerektiriyor" dedi ve ekledi: "Tüm sektörlerde, dünyanın dört bir yanındaki şirketler, taahhütleri yerine getirme ve daha sürdürülebilir bir gelecek için kolektif olarak çalışırken şimdi acil eylemi teşvik etme konusunda sorumlu tutulmalıdır. "

Trane Technologies, Dünya Ekonomik Forumu'nun CEO İklim Liderleri İttifakı 'nın gururlu bir üyesi ve küresel değer zincirlerinde emisyonları azaltmak için kamu-özel işbirliğinin ve eylemin artırılması çağrısında bulunan COP28 açık mektubunun imzacılarından biridir. Trane Technologies liderleri, COP28 boyunca aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli iklim eylem diyaloglarına katılacak:

• Hedefleri Yükseltme ve Fırsattan Yararlanma - Endüstrinin Karbonsuzlaştırılmasının Finansmanı ve İnovasyonu: Jose La Loggia, Başkan, Ticari HVAC EMEA, Trane Technologies (4 Aralık, 17:25 GMT, kayıt olduktan sonra canlı yayın yapılabilir)
  • Daha Sürdürülebilir Bir Dünya İçin İklim İnovasyonunun Hızlandırılması: Adnan Javed, Orta Doğu ve Afrika, Ticari HVAC EMEA, Trane Technologies Genel Müdürü (5 Aralık, 15:20 GMT, kayıt olduktan sonra canlı yayın yapılabilir)
  • Yeni Nesil Liderlik Yoluyla İklim Trendlerini Yıkmak - Daha Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin İddialı Hedeflere Ulaşmak Amacıyla İnovasyon, Politika ve İşgücünü Geliştirmek: Helen Walter-Terrinoni, küresel politika direktörü, Trane Technologies (6 Aralık, 9:00 GMT, canlı yayın mevcut)
  • Daha İyi Bina Yönetimi ve Temiz Ulaşım Yoluyla Şehirlerin Emisyonlarının Azaltılması: Scott Tew, Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı, Trane Technologies (6 Aralık, 14:00 GMT, canlı yayın mevcut)

Şirket kısa süre önce, 2023 yılına kadar Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki soğuk zincirin her segmenti için tamamen elektrikli, sıfır doğrudan emisyonlu soğutma çözümleri sağlamanın yanı sıra, ABD'deki ev sahiplerine ve ticari müşterilere düşük karbonlu çelikten bir milyondan fazla HVAC ünitesi göndererek tedarik zincirinde somutlaştırılmış karbonu azaltmaya yönelik önemli taahhütlerini yerine getirdiğini duyurdu.

Trane Technologies Ticari HVAC EMEA Başkanı Jose La Loggia, "Bugün hem kendimizin hem de müşterilerimizin çevresel ayak izleri için emisyonları önemli ölçüde azaltabilecek teknoloji mevcuttur" dedi ve ekledi: "Yenilikçi termal yönetim sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları ve ısıtmanın elektrifikasyonu, yapılı çevre için oyunun kurallarını değiştiren çözümler haline geliyor ve verimliliği artırırken enerji güvenliğini sağlıyor."

Sektör lideri şeffaflığı, güvenilirliği ve hesap verebilirliği ile geniş çapta tanınan Trane Technologies, yakın zamanda iklim eylemi konusunda birkaç önemli ödül aldı. Şirket, sera gazı (GHG) emisyon açıklamalarını, GHG hedef belirleme ve GHG azaltımlarını değerlendiren As You Sow'un 2023 Sıfır Emisyona Giden Yol Raporu'nda A notu alan sadece dört şirketten biri oldu. Trane Technologies ayrıca, Paris Anlaşması'nın hedeflerine ulaşmak için bilime dayalı yollarla uyumlu pozitif ve aktif iklim politikası katılımı kriterlerini karşıladıktan sonra InfluenceMap tarafından 2023 Kurumsal İklim Politikası Katılım Lideri olarak tanınan beş Kuzey Amerika şirketinden biri oldu.

Trane Technologies, cesur ve sektöre öncülük eden eylemleriyle, müşteri sera gazı emisyonlarını 1 milyar metrik ton (veya bir gigaton) azaltma taahhüdü olan Gigaton Challenge ve 2050 yılına kadar net sıfır olma taahhüdü de dahil olmak üzere 2030 Sürdürülebilirlik Taahhütlerini ilerletiyor. Şirket, 2014 yılında ilk bilimsel temelli 2020 İklim Taahhütlerini belirledi ve bu taahhütlere planlanandan iki yıl önce ulaşmak için inovasyonu hızlandırdı. Şirket, Bilime Dayalı Hedefler Girişimi (SBTi) tarafından harici olarak onaylanan yakın ve uzun vadeli emisyon azaltma hedefleriyle sektöründe bir ilktir.

COP28

Trane Technologies Hakkında

Trane Technologies küresel bir iklim yenilikçisidir. Stratejik markalarımız Trane® ve Thermo King® ile çevreye duyarlı ürün ve hizmet portföyümüz sayesinde binalara, evlere ve ulaşıma verimli ve sürdürülebilir iklim çözümleri getiriyoruz. Trane Technologies hakkında daha fazla bilgi için www.tranetechnologies.com adresini ziyaret edin.

Bu haber bülteni, sürdürülebilirlik taahhütlerimiz ve bu taahhütlerin etkisi ile ilgili ifadeler de dahil olmak üzere, tarihsel gerçekler olmayan ifadeler olan menkul kıymetler yasaları anlamında "ileriye dönük ifadeler" içermektedir. Bu ileriye dönük ifadeler mevcut beklentilerimize dayanmaktadır ve gerçek sonuçların mevcut beklentilerimizden önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek risk ve belirsizliklere tabidir. Bu tür farklılıklara neden olabilecek faktörler 31 Aralık 2022'de sona eren yıla ait Form 10-K'da ve daha sonraki Form 10-Q raporlarımızda ve diğer SEC dosyalarımızda bulunabilir. Zaman zaman yeni riskler ve belirsizlikler ortaya çıkmaktadır ve bu olayları veya bunların Şirketi nasıl etkileyebileceğini tahmin etmemiz mümkün değildir. Bu ileriye dönük beyanları güncelleme yükümlülüğümüz bulunmamaktadır.

Medya iletişim bilgileri:
Geraldine Velner

Basın Bültenleri

Basın bülteni

Trane, Propan R-290 Soğutucu Akışkanlı Yeni Nesil Havadan Suya Isı Pompaları LEAF'i Tanıttı

Brüksel, Belçika, 2 Şubat 2024 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies'in bir markası olan Trane®, yeni nesil havadan suya ısı pompası Trane LEAF'i duyurdu. 8-30kW arasında...

Basın bülteni

Trane, sürdürülebilir konfor ve proses soğutmasında öncülük eden Aries N propan soğutma gruplarını piyasaya sürüyor

Brüksel, Belçika, 30 Kasım 2023 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies' in bir markası olan Trane®, yeni Aries N havadan suya soğutma gruplarını duyurdu. Trane Aries N, doğal soğut...

Basın bülteni

Trane ısı pompası çözümleri, İtalya - Fiumicino Bölgesi'ndeki okulların karbondan arındırılmasına yardımcı oluyor

Brüksel, Belçika, 31 Mayıs 2023 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies'in bir markası olan Trane ®, bugün ısı pompası çözümlerinin İtalya'nın Fiumicino bölgesindek...

Select Your Language

Selecting a language changes the language and content on the Trane site.

EU ANZ