Chladicí jednotky a tepelná čerpadla Trane Flex2O s rozšířenou konektivitou, flexibilním ovládáním a větší kapacitou

Vodou chlazené chladicí jednotky Flex2O a tepelná čerpadla se zdrojem vody jsou nyní k dispozici s výkonem až 700 kW z jedné jednotky a s novým řídicím systémem Trane Symbio™, který zvyšuje flexibilitu, servisní možnosti a konektivitu.

Brusel, 14. dubna 2021 - Společnost Trane®, přední světový poskytovatel řešení a služeb v oblasti vnitřního komfortu a značka Trane Technologies, dnes oznámila nejnovější modernizace řady vodou chlazených spirálových chladičů Flex2O a tepelných čerpadel se zdrojem vody. Jednotky Flex2O, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly celoroční komfort a účinnost procesního chlazení a/nebo vytápění v rámci malých rozměrů, jsou nyní k dispozici s výkonem až 700 kW z jedné jednotky a jsou vybaveny novým řídicím systémem Trane Symbio™ 800 pro automatizaci a konektivitu budov.

Kompaktní, modulární konstrukce Flex2O nabízí škálovatelnost a flexibilitu konfigurace umožňující kombinovat až šest jednotek, aby splňovaly požadavky na kapacitu a výkon budovy. Díky zvýšení výkonu jedinou jednotkou Flex2O mohou nyní majitelé budov a správci objektů snadněji přizpůsobit výkon svého systému měnícím se požadavkům na vytápění a chlazení v průběhu celé životnosti budovy.

Připojená řídicí jednotka Symbio™ 800 přináší větší hodnotu, která majitelům podniků a správcům poskytuje vzdálené monitorování výkonu, sledování a ovládání, aby mohli řídit procesy chlazení a vytápění na dálku, když nejsou na místě. S řídicí jednotkou Symbio™ 800 jsou nyní jednotky Flex2O standardně vybaveny výstupy pro snadné připojení k systémům automatizace budov. To umožňuje menším budovám využívat výhody konektivity a využívat rozšířené možnosti diagnostiky, včetně vzdáleného monitorování a servisního rozhraní přístupného přes standardní webové prohlížeče.

Louis Rompré, manažer portfolia společnosti Trane Europe: Zlepšování účinnosti, výkonu, udržitelnosti, servisních možností, konektivity - ve společnosti Trane neustále hledáme způsoby, jak vylepšovat naše systémy, aby naši zákazníci mohli snadněji plnit své potřeby v oblasti komfortu a procesního chlazení a vytápění. Modernizace našeho portfolia Flex2O je jen dalším krokem na naší cestě k neustálým inovacím. V rámci našeho robustního šroubového, spirálového a maglevového portfolia poskytujeme našim zákazníkům flexibilitu při výběru správné technologie a řešení pro jakoukoli jejich aplikaci - a možnost, aby jejich budovy byly výkonnější a šetrnější ke klimatu.

Jednotky tepelných čerpadel Trane Flex20 voda-voda splňují nejvyšší třídu účinnosti Ecodesign A+++ a reagují na snahy o ochranu životního prostředí a udržitelnost v městských oblastech, přičemž nabízejí účinnou alternativu k tradičním kotlům na plyn nebo olej a kompatibilitu s geotermálními aplikacemi. Díky kombinaci výkonu a malých rozměrů jsou kompaktní jednotky Flex2O vhodné zejména pro nové a náhradní projekty ve všech komerčních a průmyslových aplikacích v centrech měst a v budovách s omezeným prostorem a přístupem.

Mezi klíčové vlastnosti řady Trane Flex2O patří:

-Velká provozní mapa pro splnění specifických kritérií návrhu aplikací, jako jsou nemocnice, kancelářské budovy, větší bytové domy, sklady a průmyslové aplikace:
-teploty chlazené vody v rozmezí od -7 °C do +25 °C
-teploty teplé vody až do +60 °C
-Řídicí jednotka Trane Symbio™ 800 s:
-otevřený standardní protokol komunikace a spolupráce s řídicími jednotkami správy budov s generickým protokolem Bacnet IP a Modbus TCP-IP
-lepší servisovatelnost díky vestavěným servisním rozhraním přístupným přes standardní webové prohlížeče
-připojení a vzdálený přístup k zařízení, inteligentní analýzy služeb, diagnostika a reporty a aktualizovatelný software pro budoucí vylepšení.
-Optimalizováno pro připojení k systémům HVAC založeným na vzduchotechnických jednotkách, podlahovém vytápění, radiátorech nebo chladicích trámech.
-Kompaktní a inteligentní konstrukce umožňující přesun jednotky dveřmi a do servisních výtahů a její umístění delší stranou přiléhající ke stěně, přičemž je zajištěn plný přístup k hlavním komponentům.


O společnosti Tranes

Společnost Trane - Trane Technologies (NYSE: TT), globální inovátor v oblasti klimatu - vytváří komfortní, energeticky účinné vnitřní prostředí pro komerční a rezidenční aplikace. Další informace naleznete na www.trane.eu nebo www.tranetechnologies.com.

Kontakty pro média:
Geraldine Velner
+32 493282676


Tiskové zprávy

Tisková zpráva

Společnost Trane představuje novou generaci propanových tepelných čerpadel LEAF vzduch-voda s chladivem R-290

Brusel, Belgie, 2. února 2024 - Společnost Trane®, přední světový poskytovatel řešení a služeb v oblasti vnitřního komfortu a značka Trane Technologies, představila novou generaci tepelných čerpadel vzduch-voda Trane LEAF. Čerpadla ...


Tisková zpráva

Společnost Trane uvádí na trh propanbutanové chladicí jednotky Aries N, které představují špičku v oblasti udržitelného komfortu a procesního chlazení

Brusel, Belgie, 30. listopadu 2023 - Společnost Trane®, přední světový poskytovatel řešení a služeb v oblasti vnitřního komfortu a značka Trane Technologies, představila nové chladicí jednotky vzduch-voda Aries N. Trane Aries N je nová generace chl...


Tisková zpráva

Společnost Trane Technologies vyzývá na konferenci COP28 k urychlení opatření v oblasti klimatu a zvýšení transparentnosti

SWORDS, Irsko - 30. listopadu 2023 - Společnost Trane Technologies (NYSE:TT), globální inovátor v oblasti klimatu, zdůrazní během konference COP28 v Dubaji, která se koná od 30. listopadu do 12. prosince, zásadní potřebu přijetí nových a...


×

Select Your Language

Selecting a language changes the language and content on the Trane site.

EU ANZ