Trane Technologies Ters Morris Tröst İşlemini Tamamladı ve Bugün NYSE'de İşlem Görmeye Başladı

SWORDS, İrlanda--(BUSINESS WIRE)-- Daha önce Ingersoll-Rand plc olarak bilinenTrane Technologies plc ("Şirket"), bugün Gardner Denver Holdings, Inc. ("Gardner Denver," şimdi Ingersoll Rand Inc. olarak biliniyor) ile Ters Morris Trust işlemini başarıyla tamamladığını duyurdu.

Bugün, ısıtma, soğutma ve nakliye soğutma çözümleri aracılığıyla sürdürülebilir bir gelecek için nelerin mümkün olduğuna meydan okuyan saf bir iklim inovasyon şirketi olan Trane Technologies'in lansmanını kutladığımız heyecan verici bir gün.

Eski Ingersoll-Rand plc'nin Endüstriyel segmenti ayrılmış ve Gardner Denver ile birleştirilmiştir. İklim segmenti artık Trane Technologies olarak faaliyet gösteriyor ve bugün New York Borsası'nda yeni hisse senedi sembolü "TT" altında işlem görmeye başlıyor. Bu dönüm noktasını anmak için dünya çapındaki çalışanlar yerel kutlamalara katılıyor ve Trane Technologies'in liderlik ekibinin üyeleri 17 Mart 2020'de NYSE Açılış Çanı®'nı çalacak.

Trane Technologies Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Michael W. Lamach, "Trane Technologies, ısıtma, soğutma ve nakliye soğutma çözümleri aracılığıyla sürdürülebilirlik sorunlarını ele almak için müşterilerimizle ortaklık kurarak, bugün saf bir iklim inovasyon şirketi olarak yolculuğuna başlıyor" dedi. "Dünyamız kentleşme, doğal kaynak kıtlığı ve iklim değişikliği gibi benzeri görülmemiş zorluklarla mücadele ediyor. Bugün dünyadaki karbon emisyonlarının %15'i binaların ısıtılması ve soğutulmasından, %10'u ise küresel gıda kaybından kaynaklanıyor. Ve bu rakamlar giderek artıyor.

Lamach sözlerine şöyle devam etti: "Bu küresel mega trendlerin, binalardan kaynaklanan karbon emisyonlarını azaltmaya, gıda ve diğer bozulabilir malların israfını en aza indirmeye ve müşterilerimiz için üretkenlik sağlamaya yönelik inovasyon ve ileri teknolojilerimizle kesiştiği noktalarda mükemmelleşiyoruz. Trane Technologies, daha sürdürülebilir bir gelecek için mümkün olana meydan okuyarak, farklılaştırılmış performans sunacak ve çalışanlarımız, müşterilerimiz ve hissedarlarımız için değer yaratacaktır."

İklimlendirme Pazarlarında Küresel Bir Lider Olan Trane Technologies

Stratejik markaları Trane® ve Thermo King®, yenilikçi ürün ve hizmet portföyü ve dünya çapında 36.000 bağlı çalışanı ile Trane Technologies, 2030'daki cesur sürdürülebilirlik taahhütlerini ilerletmeye devam edecektir. Bu taahhütler, iş stratejisinin merkezinde yer alır ve toplum için olumlu etki yaratmak ve şirket için üstün finansal performans sağlamak üzere tasarlanmıştır:

1. Gigaton Mücadelesi: Müşterilerin karbon emisyonlarının 2030 yılına kadar bir gigaton azaltılması;
2. Örnek Olarak Liderlik: Karbon nötr operasyonlar ve 2030 yılına kadar çöp sahalarına sıfır atık taahhüdü ve su sıkıntısı çeken bölgelerde kullanılandan daha fazla suyu geri verme taahhüdü; ve,
3. Herkes için Fırsat: Liderlikte cinsiyet eşitliği ve hizmet verdiğimiz toplulukları yansıtan işgücü çeşitliliği hedefleriyle iş yerimizde herkes için fırsat yaratmak; eğitim ve işgücü geliştirme, barınma ve soğutma konforu, sağlıklı yaşam ve sağlıklı gıda yatırımları yoluyla topluluklarımızda fırsat yaratmak.
Trane Technologies, eylem yoluyla sürdürülebilirlikte yenilik için küresel talebi karşılama taahhüdünü yansıtan yeni bir logo ve görsel kimliği piyasaya sürdü. Mor, Trane Technologies'in stratejik markalarının birliğini temsil eden şirketin imza rengidir: Trane® kırmızısı ve Thermo King® mavisi.

Basitleştirilmiş Bir İş ve Organizasyon Modeli

Trane Technologies, bölgesel pazara açılma yeteneklerini geliştirmek için daha basit bir organizasyonel modele ve iş segmenti yapısına sahiptir. Bu model, dünyanın dört bir yanındaki pazarlarda derin müşteri odaklılık ve uygunluk yaratmak için tasarlanmıştır.

Şirket, faaliyetlerini Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) ve Asya Pasifik segmentlerinden oluşan bölgesel bir segment yapısı üzerinden yürütecek ve finansal raporlamasını yapacaktır.

Satış ve pazarlama, ürün yönetimi, mühendislik, üretim ve dağıtım, müşterilerin pazara göre benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak, teslim sürelerini azaltmak ve tedarik zincirini verimli bir şekilde yönetmek için bölgesel olarak yönetilecektir. Kritik işlevler için kurumsal mükemmellik merkezleri uygun yönetişim ve kontrolleri sağlayacaktır.

Trane Technologies, bölgesel segment yapısı içinde stratejik iş birimlerine sahip olacak. Amerika kıtası üç stratejik iş birimi (SBU) içerecektir: Ticari HVAC, Konut HVAC ve Nakliye Soğutma. EMEA, Ticari HVAC ve Nakliye Soğutma'dan oluşacak ve Asya Pasifik de Ticari HVAC ve Nakliye Soğutma'dan oluşacaktır.

Lamach sözlerini şöyle tamamladı: "Daha odaklı bir organizasyon ve iş modeliyle, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik alanındaki acil inovasyon ihtiyacını karşılamak için daha da iyi bir konumdayız. Güçlü yönlerimizi geliştirerek, çalışanlarımıza yatırım yaparak ve üretkenlik ve uygulamada mükemmellik sağlayan kanıtlanmış bir iş işletim sistemiyle güçlenerek, tüm paydaşlarımızın yararı için mümkün olanın sınırlarını zorlayacağız."

Kapanış Koşullarına İlişkin Ek Ayrıntılar

İşlemin daha önce açıklanan şartları uyarınca, 29 Şubat 2020 tarihinde, tamamına sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Ingersoll-Rand U.S. HoldCo, Inc. şirketinin ("Ingersoll Rand Industrial") 239 milyon adi hisse senedinin tamamının, 24 Şubat 2020 tarihi itibariyle kayıtlı hissedarlarımıza orantılı bir dağıtım yoluyla bölünmesi yoluyla Endüstriyel segment işlerimizin ayrılmasını tamamladık. Ingersoll Rand Industrial daha sonra Gardner Denver'ın tamamına sahip olduğu bir iştirakle birleşti.

İşlemin tamamlanmasının ardından, mevcut hissedarlarımız Gardner Denver adi hisse senetlerinin tam seyreltilmiş bazda %50,1'ini alırken, Gardner Denver hissedarları Gardner Denver hisselerinin tam seyreltilmiş bazda %49,9'unu elinde tuttu. İşlem sonucunda, hissedarlarımız 24 Şubat 2020 tarihi itibarıyla sahip oldukları her bir hisseye karşılık 0,8824 adet Gardner Denver adi hisse senedi almışlardır.

Finansal Bilgiler

Şirket, 5 Mart 2020 tarihinde veya öncesinde, Endüstriyel segmenti durdurulan bir faaliyet olarak sunmak üzere Trane Technologies için yeniden düzenlenmiş mali tabloları içeren bir Form 8-K sunacaktır. Ayrıca, ilk çeyrek sonuçlarını raporlamadan önce, Şirket, Trane Technologies'in geçmiş sonuçlarını yeni raporlanabilir bölümler temelinde sunmak için 2018 ve 2019 takvim yılları için yeniden düzenlenmiş finansal bilgileri sunmayı beklemektedir.

Goldman Sachs ve Lazard, Ingersoll-Rand plc'nin finansal danışmanları ve Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP de hukuk danışmanı olarak görev yaptı.

Trane Technologies Hakkında

Trane Technologies, küresel bir iklimlendirme yenilikçisidir. Stratejik markalarımız Trane ve Thermo King ile çevreye duyarlı ürün ve hizmet portföyümüz sayesinde binalara, evlere ve ulaşıma verimli ve sürdürülebilir iklim çözümleri getiriyoruz.

İleriye Dönük Beyanlar

Bu haber bülteni, gelecekteki performansımız, sürdürülebilirlik girişimlerimiz, yeni iş modelimiz ve stratejimizle ilgili ifadeler de dahil olmak üzere, tarihsel gerçekler olmayan ifadeler olan "ileriye dönük ifadeler" içermektedir. Bu ileriye dönük ifadeler mevcut beklentilerimize dayanmaktadır ve gerçek sonuçların mevcut beklentilerimizden önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek risk ve belirsizliklere tabidir. Bu faktörler arasında, bunlarla sınırlı olmamak üzere, küresel ekonomik koşullar, herhangi bir davanın sonucu, ürün ve hizmetlerimize yönelik talep ve vergi yasası değişiklikleri yer almaktadır. Bu tür farklılıklara neden olabilecek diğer faktörler, 31 Aralık 2019'da sona eren yıla ait Form 10-K'nın yanı sıra Form 10-Q'ya ilişkin müteakip raporlarımızda ve diğer SEC dosyalarında bulunabilir. Bu ileriye dönük beyanları güncelleme yükümlülüğümüz bulunmamaktadır.

Medya iletişim bilgileri:
Geraldine Velner

Basın Bültenleri

Basın bülteni

Trane, Propan R-290 Soğutucu Akışkanlı Yeni Nesil Havadan Suya Isı Pompaları LEAF'i Tanıttı

Brüksel, Belçika, 2 Şubat 2024 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies'in bir markası olan Trane®, yeni nesil havadan suya ısı pompası Trane LEAF'i duyurdu. 8-30kW arasında...

Basın bülteni

Trane, sürdürülebilir konfor ve proses soğutmasında öncülük eden Aries N propan soğutma gruplarını piyasaya sürüyor

Brüksel, Belçika, 30 Kasım 2023 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies' in bir markası olan Trane®, yeni Aries N havadan suya soğutma gruplarını duyurdu. Trane Aries N, doğal soğut...

Basın bülteni

Trane Technologies, COP28'de iklim eylemlerinin hızlandırılması ve şeffaflığın artırılması çağrısında bulundu

SWORDS, İrlanda - 30 Kasım 2023 - Küresel bir iklim yenilikçisi olan Trane Technologies (NYSE:TT), 30 Kasım - 12 Aralık tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek COP28'de yeni ve mevcut çözümlerin geniş ölçekte benimsenmesi, hızlandırılmış...

Select Your Language

Selecting a language changes the language and content on the Trane site.

EU ANZ