Trane, Tüm Scroll Kompresör Portföyünü Düşük GWP R-454B Soğutucu Akışkan ile Yükseltiyor

Avrupa'da satışa sunulan Trane Conquest, Trane'in çatı, soğutma grubu ve ısı pompası portföyünde R-410A yerine düşük GWP soğutucu akışkan kullanan ilk ünitedir

Brüksel, 16 Şubat 2021 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies'in bir markası olan Trane®, bugün R-410A soğutucu akışkanın yerine daha iklim dostu olan düşük küresel ısınma potansiyelli (GWP) R-454B soğutucu akışkanı tüm scroll kompresörlü soğutucular, ısı pompaları, çok borulu üniteler ve çatılar portföyünde kullanıma sunduğunu duyurdu. Konfor ve proses uygulamalarına yönelik Conquest CGAX soğutma grupları ve CXAX ısı pompaları artık Avrupa'da mevcuttur ve yeni nesil, düşük GWP soğutucu akışkan içeren ilk Trane üniteleridir.

R-454B, günümüzde scroll kompresör teknolojisi için mevcut soğutucu akışkanlar arasında en düşük GWP seviyesi olan 466'ya sahiptir ve gelişmiş enerji verimliliği ve eşleştirme özellikleri sunarken, doğrudan GWP etkisinde R-410A'ya göre %76 ve R-32'ye göre %30 azalma sağlar. Avrupa genelinde soğutucu akışkanlara uygulanan artan vergi oranlarını hafifleterek müşterilerin yatırımlarını geleceğe hazırlama ihtiyacına cevap verir.

Trane Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Jose La Loggia, "Trane olarak sözümüz her zaman doğru soğutucu akışkanı doğru üründe doğru zamanda sunarak müşterilerimize çevreye karşı sorumlu ve işleri için iyi olan kapsamlı bir çevresel çözüm sunmak olmuştur" dedi. "Trane, 2014 yılında düşük ve ultra düşük GWP'li, yeni nesil soğutucu akışkanlara sahip HVAC sistemleri sunmaya başladı ve kalite, güvenilirlik veya performanstan ödün vermeden müşterilerimizin sürdürülebilirlik hedeflerini karşılayan ürünler tasarladı. Bugün, Conquest yeni bir yolculuğun başlangıç noktasıdır. Scroll portföyümüzde yeni ürünler piyasaya sürmeye devam edeceğiz ve doğrudan R-410A'dan R-454B'ye geçerek müşterilerimize tüm potansiyel değişimler arasında mümkün olan en yüksek GWP azaltımını sunuyoruz."

Tüm scroll kompresör portföyünde R-454B'nin kullanılmaya başlanmasıyla, Trane artık tüm ürün yelpazesinde düşük ve ultra düşük GWP soğutucu akışkanlı ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme (HVAC) sistemleri sunmaktadır. Ürün portföyüne ve kompresör teknolojisine bağlı olarak Trane, R-513A, R-514A, R-1234ze ve R-1233zd(E) içeren üniteler sunmaktadır. Bu strateji, Trane Technologies tarafından yapılan sürdürülebilirlik taahhütleri ve müşterilerin karbon emisyonlarını bir gigaton azaltma taahhüdü ile uyumludur - İtalya, Fransa ve Birleşik Krallık'ın yıllık karbon emisyonlarının toplamına eşdeğerdir.

R-454B'li yeni Conquest CGAX ve CXAX modelleri, Trane Technologies EcoWise™ portföyünün bir parçasıdır. EcoWise™ özel ürün portföyü, Trane Technologies ürünlerinin, organizasyonunun ve müşterilerinin çevresel etkilerini azaltmak için tasarlanmış HVAC ve soğutma sistemlerini, ürünlerini ve girişimlerini içerir.

Yeni R-454B soğutucu akışkanlı tüm üniteler, Epinal, Fransa'daki üretim ve tasarım merkezinde bulunan Trane test tesisinde test edilecektir. Tesis, HVAC ekipmanının ömrü boyunca karşılaşılan tüm, hatta aşırı çalışma koşullarının simülasyonunu sağlayan yeni ürün geliştirme için bir doğrulama merkezi olarak işlev görür. Trane test laboratuvarında yapılan testler performansı doğrular ve müşterilere ünitelerin sektörün en iyisi güvenilirlik ve kaliteyi sunmak üzere tasarlandığının teyidini sağlar.



Trane Hakkında

Trane - küresel bir iklimlendirme yenilikçisi olan Trane Technologies (NYSE: TT) tarafından - ticari ve konut uygulamaları için konforlu, enerji açısından verimli iç mekan ortamları yaratır. Daha fazla bilgi için lütfen www.trane.eu veya www.tranetechnologies.com adreslerini ziyaret edin.

Medya iletişim bilgileri:
Geraldine Velner
+32 493282676


Basın Bültenleri

Basın bülteni

Trane, Propan R-290 Soğutucu Akışkanlı Yeni Nesil Havadan Suya Isı Pompaları LEAF'i Tanıttı

Brüksel, Belçika, 2 Şubat 2024 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies'in bir markası olan Trane®, yeni nesil havadan suya ısı pompası Trane LEAF'i duyurdu. 8-30kW arasında...


Basın bülteni

Trane, sürdürülebilir konfor ve proses soğutmasında öncülük eden Aries N propan soğutma gruplarını piyasaya sürüyor

Brüksel, Belçika, 30 Kasım 2023 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies' in bir markası olan Trane®, yeni Aries N havadan suya soğutma gruplarını duyurdu. Trane Aries N, doğal soğut...


Basın bülteni

Trane Technologies, COP28'de iklim eylemlerinin hızlandırılması ve şeffaflığın artırılması çağrısında bulundu

SWORDS, İrlanda - 30 Kasım 2023 - Küresel bir iklim yenilikçisi olan Trane Technologies (NYSE:TT), 30 Kasım - 12 Aralık tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek COP28'de yeni ve mevcut çözümlerin geniş ölçekte benimsenmesi, hızlandırılmış...


×

Select Your Language

Selecting a language changes the language and content on the Trane site.

EU ANZ