Trane Ekonomimizi, Binalarımızı ve Mekânlarımızı Karbonsuzlaştırma Konulu Yuvarlak Masa Toplantısına Ev Sahipliği Yapıyor

Avrupa'nın önde gelen kuruluşları ve kamu paydaşları, ısıtma ve soğutmaya yönelik yenilikçi yaklaşımın yılda 3.400 tondan fazla CO2 tasarrufu sağlamalarına nasıl yardımcı olduğunu sergiliyor

Brüksel, 18 Ocak 2020 - Küresel iklim yenilikçisi Trane Technologies'in (NYSE: TT) bir markası olan Trane®, 20 Ocak 2021'de TSİ 10:30'da İklim Değişikliği ile mücadele ortak hedefini paylaşan kuruluşların ve kamu paydaşlarının katılacağı ücretsiz bir sanal yuvarlak masa toplantısına ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, elektrifikasyon yoluyla ısıtma ve soğutmanın karbonsuzlaştırılması için gerçek hayattan çevresel örnekler sunacak ve şehirlerimizin, binalarımızın ve alanlarımızın enerji verimliliğini nasıl artıracaklarını tartışacaklar.

Avrupa'da binalar enerji tüketiminin yüzde 40'ından ve sera gazı emisyonlarının (GHG) yüzde 36'sından sorumludur ve binalarda kullanılan enerjinin yarısından fazlası ısıtma ve soğutma içindir. Trane Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Jose La Loggia ve Avrupa Isı Pompası Birliği Genel Sekreteri Thomas Nowak'ın ev sahipliği yapacağı interaktif yuvarlak masa toplantısında katılımcılar, ısıtma, havalandırma ve iklimlendirmeye (HVAC) yönelik yenilikçi yaklaşımın dört farklı projenin yılda 3.400 tondan fazla CO2 tasarrufu yapmasını nasıl sağladığını öğrenecekler.

Jose La Loggia, "Dünyanın dört bir yanında, çevre konusunda harekete geçilmesi için benzeri görülmemiş taleplerle karşılaşıyoruz" dedi. "Yenilenebilir enerji kaynakları küresel elektrik sistemimizin yeşillendirilmesine yardımcı olurken, binalarda ve mekânlarda ısıtma ve soğutmanın etkilerinin ele alınması İklim Değişikliği ile mücadele açısından kritik önem taşıyor. Bu etkinlikle, eylemi daha da hızlandırmak ve önümüzdeki on yıllar boyunca karbon ayak izini etkilemek için gereken bilgiyi sunmak istiyoruz. Avrupa'nın dört bir yanından gelen ortaklarımız, bu zorluğun üstesinden nasıl geldiklerini ve emisyonları büyük ölçüde azaltmak için yenilikçi çözümleri nasıl kullandıklarını gösterecekler."

Yuvarlak masa etkinliğine aşağıdaki projelerin üst düzey yöneticileri, mühendislik ekipleri ve temsilcileri katılacaktır:

- Enerji Merkezi Aalsmeer, Hollanda: Soğuğa karşılık ısı. Aalsmeer, Hollanda'da yakındaki kamu hizmeti binaları için ısı kaynağı olarak yerel veri merkezinden gelen artık ısı
- Mater Dei Hastanesi, Malta: Isı geri kazanım projesi ve HVAC tesisine entegre yaklaşım - Malta'daki en büyük hastanede geleneksel kazan tesisinin önemli ölçüde azaltılmasıyla kullanım sıcak suyu, nem alma ve alan ısıtma.
- Excelsior Hotel Rapallo, İtalya: Odalar, konferans alanları, spa ve büyük kapalı ısıtmalı yüzme havuzunda çevresel sorumluluk ve optimum iklim konforu - geleneksel kazanlar olmadan eşzamanlı, yıl boyunca soğutma ve ısıtmanın verimli bir şekilde sağlanması.
- Scottish Water Horizons: Birleşik Krallık'ın Stirling kentindeki bir bölgesel ısı ağına düşük karbonlu enerji sağlamak için atık sudan elde edilen ısıdan yararlanan son teknoloji kombinasyonu.

Bu dört proje, verimli ve sürdürülebilir ısıtma ve soğutma sayesinde 2030 yılına kadar 34.000 tonun üzerinde CO2 emisyonu tasarrufu sağlayacak ve Trane Technologies'in 2030 yılına kadar müşterilerinin karbon emisyonlarını bir gigaton azaltma taahhüdüne katkıda bulunacak - bu rakam İtalya, Fransa ve Birleşik Krallık'ın yıllık karbon emisyonlarının toplamına eşittir.

Kayıt

Yuvarlak masa toplantısı ve soru-cevap oturumu 20 Ocak günü saat 10.30 - 12.00 (CET) arasında canlı olarak yayınlanacaktır.



Trane Hakkında

Trane - küresel bir iklimlendirme yenilikçisi olan Trane Technologies (NYSE: TT) tarafından - ticari ve konut uygulamaları için konforlu, enerji açısından verimli iç mekan ortamları yaratır. Daha fazla bilgi için lütfen www.trane.eu veya www.tranetechnologies.com adreslerini ziyaret edin.

Medya iletişim bilgileri:
Geraldine Velner
+32 493282676


Basın Bültenleri

Basın bülteni

Trane, Propan R-290 Soğutucu Akışkanlı Yeni Nesil Havadan Suya Isı Pompaları LEAF'i Tanıttı

Brüksel, Belçika, 2 Şubat 2024 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies'in bir markası olan Trane®, yeni nesil havadan suya ısı pompası Trane LEAF'i duyurdu. 8-30kW arasında...


Basın bülteni

Trane, sürdürülebilir konfor ve proses soğutmasında öncülük eden Aries N propan soğutma gruplarını piyasaya sürüyor

Brüksel, Belçika, 30 Kasım 2023 - İç mekan konfor çözümleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve Trane Technologies' in bir markası olan Trane®, yeni Aries N havadan suya soğutma gruplarını duyurdu. Trane Aries N, doğal soğut...


Basın bülteni

Trane Technologies, COP28'de iklim eylemlerinin hızlandırılması ve şeffaflığın artırılması çağrısında bulundu

SWORDS, İrlanda - 30 Kasım 2023 - Küresel bir iklim yenilikçisi olan Trane Technologies (NYSE:TT), 30 Kasım - 12 Aralık tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek COP28'de yeni ve mevcut çözümlerin geniş ölçekte benimsenmesi, hızlandırılmış...


×

Select Your Language

Selecting a language changes the language and content on the Trane site.

EU ANZ